Anycoin direct is van oorsprong een Nederlands bedrijf waar het mogelijk is om met iDeal Bitcoin en andere cryptocurrencies te kopen en verkopen. In april 2013 is Anycoindirect van start gegaan onder de naam ‘Bitplaats’, in 2014 werd deze naam gewijzigd en lanceerde de website Anycoindirect.eu.

De voordelen en nadelen van Anycoindirect

Het grootste voordeel van Anycoindirect is dat je heel gemakkelijk met iDeal crypto valuta’s kunt kopen. Een nadeel is dat je een relatief grote extra toeslag betaalt op de aanschaf van alle digitale valuta’s. Het is goedkoper om eerst Bitcoins te kopen en vervolgens op een crypto exchange¬†andere digitale valuta’s aan te schaffen wanneer je dat wenst.

Anycoin Direct logo

Beschrijving

Het doel van Anycoin Direct is om de aanschaf van digitale valuta als Bitcoin zo eenvoudig mogelijk te maken voor de Nederlandse consument. Hoewel de aanschaf van altcoins dus relatief goedkoper is op cryptocurrency exchanges waar je de marktconforme prijs betaalt, is het AnycoinDirect goed gelukt om het zo toegankelijk mogelijk te maken voor nieuwe gebruikers. Veel nieuwe spelers kiezen dan ook voor dit Nederlandse wisselkantoor. Binnen 5 minuten kun je al beschikken over je eerste Bitcoins of altcoins, terwijl dit op andere beurzen vaak langer duurt of ingewikkelder is.

In 2014 was het alleen nog mogelijk om Bitcoins te kopen bij deze exchange. Later kwamen er andere altcoins bij zoals Litecoin en Dogecoin. Momenteel zijn er nog meerdere coins aan toegevoegd zoals Monero, Gulden en NEO.

Most Popular Topics

Editor Picks