Op Litebit kun je meer dan 60 verschillende cryptocurrency kopen en verkopen. Snel en gemakkelijk, met iDeal. Het is namelijk een betrouwbaar Nederlands bedrijf die zich inzet voor de Europese cryptotrader. Het gebruiksgemak is geweldig op Litebit. Het kopen en verkopen van cryptocurrency werkt simpel en snel. Wel tegen een iets hogere koers dan op andere exchanges.

Litebit logo

Hoe werkt Litebit en wat is het?

Zoals gezegd is Litebit een Nederlands bedrijf die het mogelijk maakt gemakkelijk een breed scala aan cryptovaluta’s te kopen. Daarnaast kun je deze aangekochte cryptocurrencies ook bewaren in een online wallet van Litebit. Hierin kun je je aangekochte munten bewaren. Het mooie aan Litebit is dat dit allemaal met iDeal kan, iets waar Nederlanders van houden.

Een andere handige functie is het investeringsportfolio op Litebit.eu. Hierin kun je de waarde van je investeringen bijhouden en per valuta zien wat de koers is van de afgelopen uren, dagen, weken of maanden.

Review en ervaringen: Is het betrouwbaar?

Tot op heden heeft er nog geen hack plaatsgevonden van de Litebit wallets. Houd er wel rekening mee dat het opslaan van crypto valuta’s op een exchange meer risico’s met zich meebrengt dan wanneer je de munten zelf op een hardware wallet opslaat. Wanneer je er toch voor kiest om de valuta’s op Litebit te laten staan, schakelen dan in ieder geval 2-factor authenticatie in (2FA) om te zorgen dat hackers geen toegang kunnen krijgen tot je account wanneer ze de beschikking hebben gekregen over je inloggegevens.

Het nadeel van Litebit is de prijzen van de cryptovaluta’s: deze liggen automatisch een stukje hoger dan op andere exchange zoals Binance of Coinbase. Voor beginnende investeerders met kleinere bedragen is het echter een goed en gebruiksvriendelijke start van het crypto-avontuur.

Litebit.eu screenshot
Screenshot van de homepage van Litebit.eu

Most Popular Topics

Editor Picks